Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Çift yangın kapıları, koridorlarda ve heybetli odalara antrelerde bulunanlar kabil daha geniş açıklıkları kapatmak bağırsakin kullanılabilen iki kapı kanadından oluşur. Bu baplar, daha geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer tedarik etmek üzere mutasavvertır ve keresteden, çelikten veya bu malzemelerin bir kombinasyonundan bünyelabilir. çoğunlukla 30 ila 120 an beyninde değişen çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Her hengâm sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir pırtı, möble veya ayrıksı bir beis bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yöntem Odası Yangın Kapıları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının kanatı sıra otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapısı camlı kabil.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kapının bediiyat bünyesı ve dilek edilen aksesuarların kullanmaı bedelı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri mideermektedir.

Yangın kapısı kilidi takılırken özen edilmesi gereken en önemli uzuv panik bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin gayrimeskûna düşmesidir.

Yangın kapıları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın intikalini muayyen bir saat aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayan baplardır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde iki farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek ciğerin kullanılmaktadırlar.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, yüklük taşıma kapasiteleri ve mukteza yangına peklik dereceleri dahil çıkmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın Yangın Çıkış Kapısı tüm katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet midein tercih edilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye akort ve oranlı bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın ve müstacel hâlet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da anlatım edilen bu posta bazı modellerde alışılagelen kapı koluna menent. 

Report this wiki page